Popestrite svojo kuhinjo s kuhinjsko stensko oblogo, z modernim estetskim videzom se izognete nadležnemu čiščenju ploščic. Kuhinjsko steklo je narejeno iz 6 mm kaljenega stekla (OptiWhite – Ima minimalno lastno barvo, ki je opazna ob pogledu na rob plošče večje debeline ali večje površine stekla. Barvni kontrast med robom in površino stekla je manjši kot pri float steklu, zato je idealno za mize, police in kuhinjske obloge – barve za takšnim steklom so bolj “prave”.), ki je odporno na visoke temperature in udarce. Na voljo tudi ponudba s float steklom (6mm kaljeno steklo).

Pri montaži steklenih oblog ne uporabljamo alu profilov, stekla ne vijačimo na zid, ampak ga s pomočjo silikonskega lepila pritrdimo na pripravljeno steno ali na vaše obstoječe ploščice, uporabljamo le najkakovostnejše in preverjene materiale.

Izbira motivov je neskončna! Izbirate lahko med rednimi motivi ali pa se odločite za svoj unikaten motiv, ki vam ga naredimo po vaših željah.

Vsem strankam se maksimalno posvetimo, zato vam predstavljamo način od naročila do končnega izdelka. Pri meritvah naredimo sliko vaše obstoječe kuhinje. S pomočjo računalniškega programa vam integriramo sliko kuhinjskega stekla v vašo kuhinjo, tako da si lahko najbolje stranka predstavlja končni izdelek. V tem procesu ima stranka možnost, da grafiko prilagodimo kar se da najbolj njenim željam. Ko je izbira grafike potrjena, se začne proces izdelave končne podobe kuhinjskega stekla. Zadnji postopek je montaža stekla pri stranki ter nasmešek stranke.

1.SLIKANJE VAŠE KUHINJE

2.RAČUNALNIŠKI PREDOGLED 

3.VGRAJENA STEKLENA OBLOGA 

V ponudbi imamo 6mm kaljeno steklo. Stranka lahko izbira med klasičnim kaljenim steklom in brezbarvnim – Optiwhite kaljenim steklom. Pri Optiwhite steklu je podlaga “bolj” bela ter tudi grafike so bolj žive.